Getoonde prijzen zijn excl. BTW

Contact

Contactgegevens:

Lush Nederland B.V.
Kalverstraat 121-123
1012 PA Amsterdam

Tel.nr.: (+31) 20 638 80 96
E-mail: info@lush.nl

 

Over Lush:

Lush Fresh Handmade Cosmetics is een sterk groeiend, campagnevoerend cosmeticabedrijf met meer dan 900 winkels in zo’n 50 landen wereldwijd. Sinds 2001 heeft Lush zich gevestigd in Nederland en beschikken we over negen winkels. Je kunt onze producten bestellen via lush.com.

Onze producten zijn vers en worden met de hand gemaakt. Kratten vol verse groente en fruit en de beste etherische oliën worden verwerkt in een effectieve verzorgingslijn, zodat we de lekkerste bodylotions, meest sensuele massage bars en verse gezichtsmaskers zonder conserveermiddelen kunnen bieden. Al onze producten zijn 100% geschikt voor vegetariërs en het overgrote deel ook voor veganisten.

Lush heeft een eigenzinnige filosofie en staat bekend om haar spraakmakende campagnes voor mensenrechten, dierenrechten en milieu. We steunen kleinschalige en lokale goede doelen via de Charity Pot; uit de verkoop van deze bodylotion wordt 100% (excl. btw) van de opbrengst gedoneerd. Ook heeft Lush een streng beleid tegen dierproeven en strijden we actief mee voor een proefdiervrije wereld via de Lush Prize.

Zoveel mogelijk producten worden onverpakt verkocht. Wanneer verpakking wel nodig is, gebruiken we het liefst gerecycled materiaal: 90% (in gewicht) van het verpakkingsmateriaal is hergebruikt.

Lush gelooft in gelukkige mensen die de wereld willen verbeteren met handgemaakte, verse cosmetica.